De 5 leukste cadeautjes voor maximaal 15 euro

Het is altijd fijn als je op bepaalde bijzondere momenten iemand wat kan geven. Deze momenten kunnen grote gebeurtenissen zijn, zoals de geboorte van een kind of een huwelijk, maar ook wat kleine gebeurtenissen zoals de viering van een feestdag of het halen van een examen of tentamen.

Een presentje versturen of zelf geven: je best doen is altijd de moeite waard!  

Het kan zo zijn dat je in dat geval niet altijd de tijd hebt om zelf ook cadeautje te komen brengen, en dan is het handig om een klein cadeautje per post te verzenden. Maar wat zijn nou goede ideeën voor een cadeautje onder de 15 euro? En in welke gevallen geef je zo’n cadeautje?

De meeste voor de hand liggende situatie om iemand een cadeautje op te sturen of zelf te geven is een verjaardag. Of je neefje nou 3 jaar wordt, of je schoonmoeder de leeftijd van 69 bereikt heeft, iedereen vindt het leuk om wat te krijgen op zijn of haar verjaardag. Een voorbeeld van een heel leuk en creatief cadeautje voor een verjaardag is een snoepdoosje. Dat is namelijk een origineel, leuk en niet al te duur presentje. Een ander voorbeeld is een speciaal gemaakte chocoladereep: klik hier om inspiratie op te doen.

Bonbons & brownies

Een ander leuk cadeautje om te geven maar zeker ook om te krijgen, zijn bonbons. Deze delicatesse komt in allerlei soorten en maten en dat maakt ze juist zo leuk. Je kan creatief zijn en zelf bepalen wat voor soort bonbons je wil geven. Brownies zijn ook een voorbeeld van een lekkernij waar je alle kanten mee op kunt. Ga voor de klassieke uitstraling of juist een wat meer uitgesproken variant! Als je niet kunt kiezen uit het geweldig grote aanbod kleine cadeautjes, kun je altijd kiezen voor een beetje van alles.

Een klein cadeautje per post

Zoals je ziet zijn de mogelijkheden best groot als je op zoek bent naar een cadeautje onder de 15 euro. Naast de hiervoor al genoemde producten, kun je bijvoorbeeld ook kiezen voor kleurrijke macarons die er in allerlei soorten en maten komen: je kunt het zo gek maken als je zelf wil! Kun je nou niet kiezen tussen al deze lekkernijen? Dan kun je gaan voor een pakket, dat al deze elementen combineert! En of je je cadeautje nou zelf wil geven of opstuurt, een mooi gebaar wordt altijd gewaardeerd!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.