De leukste cadeaus voor pubers

Heb je geen idee wat je dit jaar weer voor je zoon of dochter moet kopen? Het is ook lastig om maar steeds met alle rage’s mee te gaan. Zo zijn er dure en goedkope cadeaus en met het een doen ze langer dan met het ander. Als je deze keer de plank toch echt niet wilt misslaan dan heb ik hier een lijstje met cadeau ideeën voor je die het zeker goed zullen doen.

Gaming computer

Ik kom meteen met een van de duurste cadeaus in huis vallen, namelijk een lalashops game pc. Natuurlijk zit er een verschil tussen een normale computer en een game computer en als jouw zoon of dochter dit al een tijdje wou, heb je dat ook vast en zeker wel vaak genoeg gehoord. Een gaming computer is namelijk veel sneller dan een normale computer en laat alle kleuren en technische onderdelen van de game juist goed zien. Omdat er een groot verschil in gaming computers, laptops en gewone computers zit is het altijd verstandig om je daar goed in te verdiepen, je kan bijvoorbeeld bij lalashops een gaming pc kopen en om advies vragen.

Verzorgingsproducten

Natuurlijk zijn er ook goedkopere cadeaus, bijvoorbeeld parfum of make-up. Hierin zijn natuurlijk verschillende prijsklassen dus je kan het zo duur maken als je wilt. Het is wel handig om hierin de mening van je kind een beetje aan te horen.

Sieraden

Sieraden is iets wat een lange tijd meegaat en lang gedragen kan blijven woorden. Het is toch een iets persoonlijker cadeau dan bijvoorbeeld een computer. Je kan hierbij denken aan armbanden, oorbellen, ringen en kettingen. Ook horloges doen het er erg goed op het moment, vooral de smartwatches. Natuurlijk is ook dit cadeau in verschillende prijsklassen te vinden.

Uitstapje

Als jouw zoon of dochter helemaal niet van materiële cadeaus houdt is het misschien veel leuker om een uitstapje te doen. Dit kan eventueel met vrienden of samen met jou als ouder. Hierbij kan je denken aan een pretpark, nachtje weg in een hotel of een leuke museum. Dit soort cadeaus herinneren ze zich vaak langer dan een materieel cadeau.

Boeken en tijdschriften

Misschien heeft iedereen nu wel een telefoon en computer het gebeurt nog steeds dat sommige jongeren ook gewoon van lezen houden. Dit kan digitaal of op papier. Misschien wilt jouw kind al een hele lange tijd een abonnement op een tijdschrift of toch echt dat boek die nog niet in de bibliotheek is.

Technologie

We gaan weer naar de wat duurdere cadeaus. Een playstation of Nintendo Switch zijn ook weer helemaal in. Het is nou eenmaal een feit dat kinderen van gamen houden. Dit is iets wat ze met hun vrienden kunnen doen maar ook met jou als ouder. Misschien vind je een goed werkende playstation tweedehands, of kan je een deel bijleggen van het gespaarde (verjaardags)geld.

We houden allemaal van cadeautjes en het wordt elk jaar duurder, groter en meer. Je hoeft niet perse mee te gaan met deze rage. Je kind zal net zo blij zijn met een leuk verjaardagsfeest en een kaart.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.