HG duo ontstopper review

In de badkamer heb ik een wasbak waar wel eens wat baard of hoofdhaar in beland. Niet zo’n groot probleem normaliter, maar ik merkte de laatste weken dat de wasbak steeds minder snel leeg raakte. Na enkele weken was het zelfs zo erg dat het water bleef staan in de wasbak en het soms wel een uur kon duren voordat de wasbak helemaal leeg was. Slechts nieuws want ik heb twee linkerhanden en kan geen leiding open maken om het haar eruit te halen. Daarom ben ik naar de supermarkt gereden en heb ik de HG Duo ontstopper gekocht.

Wat doet de HG duo ontstopper?

De HG duo ontstopper is een product dat je helpt om hardnekkige verstoppingen in je afvoer weg te werken. Het is heel gemakkelijk te gebruiken en het is ook nog eens veilig voor het milieu omdat het geen schadelijke chemicaliën of additieven bevat. Zo staat er op de doos dat het extreem sterk is en biedt HG duo ontstopper zelfs de ‘‘niet goed geld terug garantie’’. Als je dat aanbiedt dan moet je product wel goed zijn.

HG duo ontstopper review

Volgens de doos moest al het water of tenminste zoveel mogelijk uit de wasbak zijn. Bij mij was gelukkig al het water langzaam weggelopen dus ik kon direct aan de slag. Ik heb de doos opengemaakt en daarin zaten twee verschillende flessen. Namelijk een HG duo ontstopper A en een HG duo ontstopper B. De flessen worden opgedeeld in 3 delen. In de gebruiksaanwijzing staat duidelijk hoeveel delen je welke fles in de wasbak moet gieten. HG DUO ontstopper is niet goedkoop dus ik heb keurig de gebruiksaanwijzing gevolgd. 2 delen van fles A en vervolgens 1 deel van fles B.

Vervolgens moest ik het minimaal een uur laten intrekken en toen mocht ik de resterende delen in de wasbak gieten. Ook dit moest minimaal een uur intrekken. Uiteraard flink naspoelen met een ruime hoeveelheid water, maar het heeft gigantisch goed gewerkt. Het water spoelt in 1x door en we hebben totaal geen last meer van een verstopping.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.