Kamer indeling maken? Gebruik deze top 5 tools!

Ben je uitgekeken op je kamerindeling of ga je binnenkort verhuizen? In dit artikel vind je meerdere tools waarmee je erg simpel een ruimte kunt inrichten. We hebben een splitsing gemaakt in verschillende tools. Denk hierbij aan tools speciaal voor het inrichten van een slaapkamer, woonkamer, keuken of badkamer.

Floorplanner

Met Floorplanner maak je in een handomdraai een nieuwe kamer indeling. Het is een fijn programma omdat de interface erg gebruiksvriendelijk is. Je kunt via Floorplanner inloggen met een Google-account. Opzich erg fijn want je hoeft niet weer een account aan te maken en een wachtwoord te onthouden. Wanneer je klaar bent met het maken van een kamerindeling kun je jouw ontwerp delen met je vrienden via Facebook en Twitter. Misschien dat je vrienden je nog wel kunnen helpen! Erg leuk dus.

Klik hier om gebruik te maken van Floorplanner.

Ikea home planner

Iedereen heeft wel iets in huis wat ie heeft gekocht bij de Ikea. Zo kun je niet alleen wat accessoires, maar ook een volledig interieur kopen bij de Ikea. Je kunt met de Ikea home planner een 3D-weergave maken en volledig aanvullen met alle artikelen uit de catalogus van de Ikea. Ook deze planner is makkelijk in gebruik en zorgt ervoor dat een bezoek aan de Ikea niet uren hoeft te duren.

Klik hier om gebruik te maken van de Ikea planner.

Roomstyler

Wil je een kamer indeling maken? Dan is de tool Roomstyler zeker iets voor jou. Roomstyler is een leuke en gemakkelijke tool met veel keuzemogelijkheden. Je kunt kiezen uit allerlei soorten meubels en decor, en de site werkt erg soepel, dus je hoeft je geen zorgen te maken dat er iets traag gaat. De 3D-functie van Roomstyler is ten opzichte van Floorplanner en Ikea home planner echter wel wat beperkt. Je kunt enkel de camera bewegen en dat is niet heel fijn. Het is echter wel een erg prettige tool om snel een inrichting te visualiseren.

Klik hier om gebruik te maken van Roomstyler.

Keuken inrichten met Keukenloods

Voor het inrichten van een keuken kun je het best gebruik maken van een keuken creator. één van de meestgebruikte tools hiervoor is de 3d planner van Keukenloods.nl. Je kunt via dit programma je keuken volledig inrichten zoals jij dat wilt. Je hebt de optie om voorbeeldkeukens in te laden zodat je verschillende eilanden en indelingen kunt uitproberen, maar je kunt ook beginnen met een lege ruimte. Deze tool beperkt zich niet alleen tot het indelen van de keuken, maar je kunt ook decoratieve aspecten zoals planten, mensen en apparaten intekenen.

Klik hier om gebruik te maken van Keukenloods.

Badkamer inrichten

Er zijn veel geweldige merken die stijlvolle en praktische hulpmiddelen bieden voor het ontwerpen van badkamers. Een merk in het bijzonder is Baderie, dat een breed scala aan artikelen biedt om uw project tot leven te brengen. Met dit programma kun je vanuit je luie stoel in 3D zien hoe je droombadkamer eruit zou zien. Je kunt enkele geweldige voorbeelden vinden op basis van de grootte van uw badkamer en ook bladeren door duizenden fotovoorbeelden. Je kunt de lay-outs naar de dichtstbijzijnde Baderie-showroom sturen, zodat je met een adviseur kunt overleggen hoe jouw ontwerp er in het echt uit zal zien.

Klik hier om gebruik te maken van Baderie.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.