In dit artikel wil ik het één en ander vertellen over onze dienst muren spuitwerk. Zoals de kosten en welke kwaliteit latexverf we gebruiken. Heb je na het lezen interesse dan kan je door surfen naar onze website via de links. 

Ver in het verleden maakte we honderden meters met de roller en de kwast. Vandaag de dag werken we bijna niet meer op deze oude manier, maar spuiten we muren met een professionele spuitmachine. Het spuiten van muren heeft namelijk meer voordelen, dan ouderwets rollen. Zo kun je namelijk erg snel een complete woning spuiten. In anderhalf uur is een complete woning goed gespoten. Spuitwerk is erg mooi en strak, waardoor je aan het einde geen zichtbare banen of strepen ziet en omdat het erg snel gaat zijn de kosten ook een stuk lager dan ouderwets rollen. 

Muren spuitwerk kosten

De kosten voor het spuitwerk kunnen vaak 40% goedkoper zijn dan alles laten rollen. Dit omdat het spuiten dus erg snel gaat. Je hebt bij ons als spuitbedrijf de mogelijkheid om te kiezen tussen 2 verschillende spuitpakketten. 

Wil je alles door ons laten uitvoeren van a tot z, dan is pakket 1 een goede optie! We plakken alles af, kitten de hoeken met goede kit en spuiten 2 lagen latex. De vierkante meterprijs bij pakket 1 start al vanaf 7 euro.

Zodra je 2 rechterhanden hebt en geld wil besparen is pakket 2 een goede keuze. Pakket 2 is onze low budget pakket. Bij pakket 2 voer jij zelf alle voorbereidende taken uit. Taken zoals stopcontacten weghalen en weer terugplaatsen na het spuiten. Niet te delen onderdelen goed afplakken. De vierkante meterprijs voor pakket 2 start al vanaf 7 euro. Door op de link hieronder te klikken kun je meer lezen over de kosten die wij hanteren: Spuitwerk prijzen

Muren verwennen met kwaliteit latexverf

Op alle muren en plafonds in woningen spuiten we altijd kwaliteit latexverf. Sigma latexverf is de verf waar wij mee spuiten. Om de beste kwaliteit te geven werken we met de Sigma Sigmatex Schrobklasse 1 latexverf. Dit is een goede reinigbare verf. 

Met een lagere schrobklasse werken wij absoluut niet in een woning! Vandaar dat de prijs bij ons iets hoger ligt dan bij andere latex spuiters. Het verschil zit hem vaak in de schrobklasse. 

Professioneel apparatuur

Om een super strak resultaat te krijgen hebben we geïnvesteerd in professioneel apparatuur van het merk Graco. Graco brengt absoluut geen rommel op de markt! Wij spuiten wanden en plafonds met de Graco St Max 595 Pro. 

Andere diensten:

Naast muren spuitwerk kunnen wij ook houtwerk spuiten. Houtwerk zoals kozijnen, trappen en deuren. De verf die wij gebruiken voor op hout is ook van Sigma. Sigma Nova Spray. Neem voor hout spuitwerk contact op via het contactformulier.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.