Hoe was je een Parajumpers jas?

Het merk Parajumpers staat bekend om zijn hoogwaardige en stijlvolle jassen. Deze investering verdient de juiste zorg, vooral als het aankomt op wassen. Hier is een gedetailleerde handleiding over hoe je jouw Parajumpers jas correct wast zodat je er nog lang plezier van hebt.

Hoe was je een Parajumpers jas?

Parajumpers jas wassen: Was de Parajumpers jas op maximaal 30 graden Celsius met een speciaal donswasmiddel en droog het met tennisballen in de droger op een lage temperatuur.

Voorbereiding

 1. Controleer het waslabel: Voordat je begint controleer altijd het waslabel van je Parajumpers jas. Verschillende materialen kunnen verschillende wasvoorschriften hebben.
 2. Verwijder afneembare accessoires: Haal alle afneembare accessoires eraf zoals een bontkraag om deze apart te behandelen.

Wassen

 1. Binnenstebuiten keren: Keer de jas binnenstebuiten. Dit beschermt de buitenlaag tijdens het wassen.
 2. Wasprogramma: Was de jas op een fijnwasprogramma op maximaal 30 graden Celsius en een laag toerental.
 3. Speciaal wasmiddel: Gebruik een speciaal donswasmiddel voor de beste zorg van je jas.
 4. Apart wassen: Was de jas apart om wrijving met andere kledingstukken te voorkomen.

Drogen

 1. Droger: Plaats de jas in de droger op een lage temperatuur.
 2. Tennisballen: Voeg twee schone tennisballen toe in de droger. Deze helpen het dons in de jas te verspreiden en klonten te voorkomen.
 3. Controle: Haal de jas onmiddellijk uit de droger als het programma is afgelopen om krimpen of beschadiging te voorkomen.

Extra tips

 • Vermijd het gebruik van wasverzachter, aangezien dit de kwaliteit van het dons kan aantasten.
 • Als het dons klonterig is na het drogen, herhaal dan het droogproces.

Conclusie

Door je Parajumpers jas met zorg te wassen en te drogen, behoud je niet alleen de kwaliteit en uitstraling, maar zorg je er ook voor dat deze je nog lange tijd warm en stijlvol houdt.