Een nieuw interieur binnen een paar uur met plakhout!

Geef je interieur een compleet nieuwe look met het handige en stijlvolle plakhout! Door dit zelf gemakkelijk aan te brengen heb jij binnen een handomdraai een totaal andere woonkamer, hal of slaapkamer! Zit die ene saaie muur waar je eigenlijk nét niks mee kan je al langer dwars? Kleed deze dan aan met plakhout naar jouw keuze! Zo creëer je een geheel nieuwe sfeer en ben je een stuk stijlvoller af dan een stuk behang!


Voor elke kleur plakhout een andere stijl

Wist je dat plakhout in veel verschillende kleuren is te verkrijgen? Zo verwijst elke kleur weer naar een andere stijl! Binnen het assortiment van Teakea zijn er een aantal kleuren die de hoogste hits scoren. Zo kun je gaan voor bohemian, wat bestaat uit een melange van oranje en bruin kleurige strips. Of je gaat voor wit, wat meer een whitewash effect toont, perfect voor een modern of scandinavisch interieur! Je volgende keuze kan vallen op naturel, waar je een warme en landelijke sfeer behoudt. En ten slotte heb je nog rustiek muurhout, wat bestaat uit een melange van donker en lichtkleurige plakhout: perfect voor een zomerse sfeer! Top dit af met wat bijpassende woonaccessoires en voila, een geheel nieuwe interieur!

Bepaal zelf de afmetingen van het plakhout

Het handige aan plakhout is dat jij bepaalt wat de afmetingen hiervan moeten zijn. Doordat je dit zo gemakkelijk op maat kan maken, zou je ervoor kunnen kiezen om dit alleen op een gedeelte van je muur toe te passen, zowel als je hele muur! Mocht je het willen gebruiken als opvallend element in de hal? Dan zou je voor extra 3D effect nog een omranding kunnen plaatsen, zodat je hier spotjes in kunt monteren. Dit geeft vaak een extra sjiek en modern effect. Zo zou je op deze manier bijvoorbeeld erg leuk de muur achter je bed kunnen pimpen met vakken van verschillende afmetingen zodat je deze met het plakhout kan vullen voor een speels en praktisch effect!

Plakhout bij Teakea Wil jij vandaag je interieur nog pimpen met dit handige plakhout als wandbekleding? Haal dit vandaag nog  binnen een handomdraai in je winkelmandje bij Teakea! Zo heb je alle keuze online als in onze showroom in Tolbert. Mocht je toch nog vragen hebben over het plakhout? Neem dan gemakkelijk contact met ons op voor verder advies!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.