Waarom kiezen voor led strips in de keuken?

Heb jij er wel eens over nagedacht om led verlichting op te hangen in de keuken? Voor een praktisch en sfeervol effect zal je dit wel eens overwogen moeten hebben. Natuurlijk denk je voor verlichting in de keuken eerst meteen aan de praktische verlichting. Je moet goed kunnen zien wat je aan het doen bent. Led strips in de keuken kun je vaak halen met een dimmer erbij. Zo kun je de verlichting feller zetten als je aan het koken bent en zachter als je aan het dineren bent. Daarnaast kun je ook gebruik maken van gekleurde led verlichting voor een speels effect. In dit artikel lees je hoe je deze toffe verlichting kunt toepassen in je keuken. 

Ledstrips onder de keukenkastjes

Je wilt natuurlijk goede verlichting bij het aanrechtblad. Dit kun je gemakkelijk verwerkelijken door led strips toe te voegen onder de keukenkastjes. Als je gaat voor led strips met een niet al te warme kleur en voldoende lichtsterkte, kun jij super goed zien wat je aan het snijden bent op het aanrecht. Door het gelijkmatige licht is het een super fijne manier om te werken in de keuken. Je kunt ook altijd kiezen voor een warmere kleur maar dan zal je waarschijnlijk wat meer moeten wennen. Het is namelijk een wat rodere licht.

Je moet bij het uitkiezen van led strips wel er altijd voor zorgen dat je voor een spatwaterdichte variant gaat. Opspattend water kan dan geen schade aanrichten. Als jij nog wat extra licht wilt creëren in de keuken, dan kun je gaan voor een wat bredere led strips. Wist je dat het ook super handig is als je de led verlichting gebruikt in de keukenkastjes? Je kunt ze namelijk plaatsen op beweging. Als jij het kastje open doet, dan gaat de verlichting en kun jij goed zien wat je aan het doen bent. 

Sfeerverlichting in je keuken

Met led strip verlichting kun je ook super gemakkelijk sfeer toevoegen in de keuken. Ga dan bijvoorbeeld voor led verlichting in kleur. Dan kun je bij iedere sfeer, een andere kleur toevoegen in de keuken. Je kunt ook zoals in het intro vermeld staat led verlichting kopen met een dimmer zodat je het even romantisch en praktisch kan maken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.