Zo kun je jouw tv kabels wegwerken

Een tv is een interessant middelpunt in uw woonruimte. Maar helaas is het mogelijk dat er snoeren of bouten uit de achterkant van je tv steken. Je kunt een tv aan de muur bevestigen, op meubels zetten of zelfs decoreren met led-verlichting. Het opvangen van je tv moet echter wel jouw smaak zijn want het kan ook zo zijn dat het niet jouw smaak is. Het heeft voordelen ten opzichte van een tv aan de muur, met als belangrijkste dat je zelf kunt bepalen hoe hoog en waar het wordt gemonteerd. Maar er blijft één probleem: de kabels verbergen. Misschien wilt u de kabels verbergen voordat u een tv aan een beugel hangt voor een betere esthetiek. We geven je enkele eenvoudige tips om dat te doen!

Tv kabels wegwerken met een kabelgoot

Dit kan door een kabelgoot te nemen en je tv aan de muur te hangen. Je kunt de kabels vervolgens onder de tv door naar stopcontacten leiden en een kabelgoot gebruiken om ze te verbergen, zodat ze niet zichtbaar zijn. Je kunt dit kopen in de kleur, stijl en maat die je wilt. Het is gemakkelijk te bevestigen met lijm of lijm – geen schroeven nodig! Omdat het kanaal eigenlijk gewoon zwart is, zal het vanaf een veel te ver punt niet detecteerbaar zijn.

Kabel van achter uw tv verbergen

Er zijn veel manieren om de kabels achter je tv te verbergen en ze er netjes en opgeruimd uit te laten zien. Een van de meest populaire manieren om de kabels te verbergen, is door een kabelmanchet te gebruiken. Deze hoes is verkrijgbaar in verschillende kleuren en materialen die bij je tv-toestel passen. Een kabelmof is een afdekking die de kabels afdekt om ze verborgen te houden. Ze zijn meestal gemaakt van plastic en worden vaak geleverd met kleuropties die bij uw tv-kleur passen.

Tv kabels wegwerken tips
Voorkom deze rommel en maak gebruik van onze tips!

Tv kabels wegwerken voorzetwand

Tegenwoordig zie je dat veel mensen hun televisie aan de muur hangen. Dit is een aantrekkelijke en gestroomlijnde manier om je kamer te decoreren. Het is echter niet voor iedereen ideaal, aangezien een kabelgoot iets kan uitsteken, wat een perfecte plek is om lelijke kabels en draden door te snijden. Het zijn niet alleen televisies en computers meer, tegenwoordig is het bijna een verwachting dat je kabels verborgen moeten worden. Android-telefoons, gameconsoles, Apple TV’s – ze moeten allemaal uw elektrische snoeren verbergen. Als je een tv hebt die aan de muur hangt, kan het lijken alsof er een hele andere muur aan de achterkant is. Dit komt omdat er kabels lopen tussen je zichtbare en verborgen muren, waardoor je ze kunt verbergen terwijl ze rechtstreeks naar de tv gaan.

Hoe werkt een voorzetwand voor het wegwerken van tv-kabels?

Een voorzetwand is een dunne wand die wordt geplaatst vóór de muur waar uw tv op bevestigd is. Dit creëert een extra ruimte achter de tv waar u de kabels en het apparaat kunt verbergen. Hierdoor zijn de kabels niet zichtbaar en blijft uw woonkamer opgeruimd en georganiseerd.

Waarom is een voorzetwand een goede oplossing voor het wegwerken van tv-kabels?

Er zijn verschillende redenen waarom een voorzetwand een goede oplossing is voor het wegwerken van tv-kabels:

  • Het maakt uw woonkamer opgeruimd en elegant: Door de kabels uit het zicht te verbergen, ziet uw woonkamer er georganiseerd en opgeruimd uit.
  • Het verhoogt de veiligheid: Als de kabels zichtbaar zijn, kunnen ze gemakkelijk worden gestruikeld. Met een voorzetwand worden de kabels uit het zicht verwijderd en wordt de veiligheid verhoogd.
  • Het beschermt de kabels: De kabels kunnen beschadigd raken door stof en andere factoren. Door ze achter een voorzetwand te verbergen, worden ze beschermd en hebben ze een langere levensduur.

Welke materialen zijn geschikt voor een voorzetwand?

Er zijn verschillende materialen die geschikt zijn voor een voorzetwand, waaronder:

  • Hout: Hout is een populaire keuze en gemakkelijk te bewerken.
  • MDF: MDF is een goedkoper alternatief voor hout en is gemakkelijk te bewerken.
  • Gipsplaat: Gipsplaat is een licht en sterk materiaal dat geschikt is voor voorzetwanden.
  • Multiplex: Multiplex is een sterk en duurzaam materiaal dat geschikt is voor voorzetwanden.

Met een cinewall al je kabels wegwerken

In plaats van je tv tegen de muur te zetten, kun je een cinewall laten installeren om de rommel te blokkeren. Na de bouw blokkeert het de rommel zodat het makkelijker te onderhouden is. Deze op maat ontworpen en ingerichte keuken maakt gebruik van de nieuwste luxe materialen en stijl. Het is mogelijk om uw eigen sfeerhaard of inbouwkast in deze mooie ruimte te laten plaatsen. Het kost iets meer dan een standaard keuken, maar ziet er fantastisch uit!

Heb je al een kabelbox?

Het is geen nieuw idee, maar het is een leuke optie om kabels op te bergen die niet in de knoop raken of gemakkelijk verbogen worden. Als je de dozen niet in de winkel hebt, kun je er nog steeds een gebruiken met zoiets als een mand.

Draadloos is de toekomst!

Draadloze apparaten worden met de dag populairder en bieden ons een handigere en interessantere manier van leven. Het proces om ze overal aan te sluiten is nu moeiteloos, wat op zijn beurt kabels op afstand houdt en u zich op andere belangrijke aspecten kunt concentreren. Denk hier goed over na als je van plan bent een nieuwe tv te kopen. Het automatiseren van uw snoeren betekent een soepeler proces voor u en het interieur van uw huis ziet er ook beter uit!

Klaar met wegwerken van de tv kabels? Lees dan ook onze blog met handige tips hoe je je tv scherm moet schoonmaken! Misschien doe je het altijd fout en kun je door deze tips langer genieten van je tv.

Veelgestelde vragen over een voorzetwand

Is het wegwerken van tv-kabels met een voorzetwand moeilijk?

Nee, het wegwerken van tv-kabels met een voorzetwand is een eenvoudig proces, zolang u het juiste gereedschap en materialen hebt.

Kan ik een voorzetwand zelf installeren?

Ja, u kunt een voorzetwand zelf installeren met behulp van een eenvoudige handleiding en het juiste gereedschap.

Is het wegwerken van tv-kabels met een voorzetwand duur?

Nee, het wegwerken van tv-kabels met een voorzetwand is een betaalbare oplossing die u zelf kunt installeren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.